Urheilu -ja tuleshieronta 2017-05-25T21:13:43+00:00

Urheiluhieronta

Oppilaitoksemme on Modernin Hockey -hieronnan kehittäjä ja uranuurtaja Suomessa. Uudet ja parhaaksi koetut tekniikat ovat mukana koulumme opetuksessa. Se on mahdollistanut oppilaiden urheiluhieronnan harjoittelun sekä harjoituksissa että kilpailutilanteissa taaten oppilaille parhaat käden taidot ja kokemuksia urheilutilanteissa toimiseen.

Urheiluhierojakurssin aikana oppilaat ovat päässeet hieromaan urheilijoita harjoitus-, peli- ja kilpailutilanteissa: Ilves , Tappara , Lukko , Jukurit , FC Ilves , FC Haka , Ilves , Tappara , Lukko , Ässät , Classic salibandy , TVS , Pyrinnön painonnostajat , Pyrinnön koripalloilijat , Isku- volley sekä oppilaiden kotipaikkakunnilla HPK: a, Jyppiä, Kärppiä, Lahden Pelicansia, Saipaa, Ässiäja KeuPaa. myös Suomen miesten jääkiekon A-maajoukkuetta, Koo-Veen painijoita ja lukuisia huipputason yksilöurheilijoita.

Urheiluhieronnan tuntimäärä on vähintään 200 tuntia tehollista tuntia, josta osa suoritetaan iltaisin koulupäivän jälkeen sekä viikonloppuisin, keskimäärin 4h / vko.

Tällä hetkellä TU: sta valmistuneita urheiluhierojia toimii seuraavissa urheiluseuroissa:

Kärpät, Ilves, Tappara, Lukko, HIFK, Kalpa, JYP, HPK, KooKoo, Jalkapallon miesten maajoukkue, Lentopallon miesten maajoukkue, TPS-A, KooKoo, Kokkolan Tiikerit, KooVee salibandy M1 ja Porin Pesäkarhut.

Tuleshieronta

Klassinen hieronta perustuu hyvään klassisten hierontaotteiden hallitsemiseen ja ihmisen tuki- ja liikuntaelinsairauksien oireiden tunnistamiseen sekä muihin osaaviin toimiin niiden hoitamisessa.

TULES -hierontaa harjoitellaan viikottain koulumme hierontaklinikalla, joihin liittyy myös asiakkaan ohjaamista suorittamaan kotiohjeiden mukaan erilaisia ​​venyttely- ja voimisteluohjelmia.

Asiakkaina käy pääsääntöisesti suomalaisia, mutta myös muidenin maiden kansalaisia.

Ohjaaminen

Hierojan tulee osata ohjata erilaisista ongelmista kärsiviä ihmisiä suorittamaan omaehtoisesti kotiohjeiden mukaisesti hoitoon liittyviä venyttelyjä, voimisteluliikkeitä ja taukovoimistelua. Ohjaamista harjoitellaan hieronnassa käyvien asiakkaiden kanssa.

Urheilijoiden ohjaaminen on yksi painotusalueemme, jossa huomoidaan urheilijan harjoitus- ja kilpailuohjelma. Valmistuttuaan urheiluhieroja pystyy ohjaamaan erilaisia ​​ryhmiä.

Ohjaaminen on osa Personal Trainer -koulutusta.